Finn nærmeste forhandler
Det er 4 forhandlere med arbeidsområde i Gjemnes

Finn din varmepumpeforhandler i Gjemnes

Skal du installere Toshiba luft-luft varmepumpe? Våre forhandlere i Gjemnes kan hjelpe deg med å finne ut hvilken modell som passer best, hvordan den bør plasseres i boligen din – og ikke minst, bistå med å installere den.

Våre forhandlere i Gjemnes

Bøifot Elektro AS

Rørgata 8
6517 KRISTIANSUND N

Telefon:

71404050

iElektro AS

Plutovegen 5
6419 MOLDE

Telefon:

71404040

Langset Rør AS (Comfort Averøy)

atlanterhavsveien 5
6530 AVERØY

Telefon:

71512479

Brovold VVS AS

Vika 4
6490 Eide

Telefon:

71296507

Spar strøm med varmepumpe

I et typisk hjem går 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %, noe som utgjør mange tusen kroner i året. Hvor mye du kan spare på en bolig i Gjemnes, avhenger av flere faktorer, som størrelsen og isoleringen.

Varmepumper som tåler ned til -30 °C

Når det blir ordentlig kaldt, er det greit å vite at varmepumpene vi selger i Norge er spesialutviklet for å tåle det kalde klimaet her. For eksempel garanterer toppmodellen Daiseikai 9 drift helt ned til -30 °C! Hvilke behov du som bor i Gjemnes har, vil våre lokale forhandlere hjelpe deg med å finne ut av.

Hvordan får jeg installert varmepumpen?

Har du varmepumpe – eller vurderer du å skaffe deg en? Enten du trenger service eller vil ha gratis befaring og et uforpliktende tilbud, finnes det mange forhandlere i Gjemnes som kan hjelpe deg. Her ser du en oversikt over dyktige og sertifiserte varmepumpeforhandlere som alle kjenner luft-luft-varmepumper fra Toshiba.