Finn nærmeste forhandler
Det er 4 forhandlere med arbeidsområde i Averøy

Finn din varmepumpeforhandler i Averøy

Hjelp til å montere din nye varmepumpe? Her finner du oversikt over erfarne forhandlere i Averøy. Dette er forhandlere som har erfaring med Toshibas luft-luft-varmepumper, og som vet hvordan de skal installeres og monteres på riktig måte.

Våre forhandlere i Averøy

Langset Rør AS (Comfort Averøy)

atlanterhavsveien 5
6530 AVERØY

Telefon:

71512479

iElektro AS

Plutovegen 5
6419 MOLDE

Telefon:

71404040

Bøifot Elektro AS

Rørgata 8
6517 KRISTIANSUND N

Telefon:

71404050

Brovold VVS AS

Vika 4
6490 Eide

Telefon:

71296507

For deg som vil spare penger på strøm

Mange i Averøy ønsker å få installert varmepumpe for å spare strøm, og det er ofte en god idé. En stor andel av strømforbruket går med til oppvarming, og dette vil få betydelige kutt når en varmepumpe blir installert. Det er ikke uvanlig å kunne kutte strømregningen med 5 000–8 000 kroner i året.

Varmepumpe på kalde dager

Mange som bor der hvor det i perioder kan bli mange minusgrader, lurer på om varmepumpe vil være tilstrekkelig oppvarming på de kaldeste dagene. Svaret er ja, og med toppmodellen Daiseikai 9 har du garantert drift ned til 30 kuldegrader. For å finne ut hvilken modell som passer din bolig og varmebehovet i Averøy, snakk med en av våre sertifiserte forhandlere.

Hvem kan installere varmepumpe i Averøy?

For å få montert en varmepumpe må du få hjelp av en autorisert forhandler med sertifisering. Dem finnes det flere av i Averøy. De hjelper deg med å finne rett varmepumpemodell, gir deg gode råd og service – og uforpliktende befaring og tilbud på installasjon.