Finn nærmeste forhandler
Det er 3 forhandlere med arbeidsområde i Aure

Forhandlere av varmepumper i Aure

Hjelp til å montere din nye varmepumpe? Her finner du oversikt over erfarne forhandlere i Aure. Dette er forhandlere som har erfaring med Toshibas luft-luft-varmepumper, og som vet hvordan de skal installeres og monteres på riktig måte.

Våre forhandlere i Aure

Belsvik Elektro AS

Prinsens gate 7
7200 KYRKSÆTERØRA

Telefon:

72454050

Langset Rør AS (Comfort Averøy)

atlanterhavsveien 5
6530 AVERØY

Telefon:

71512479

Bøifot Elektro AS

Rørgata 8
6517 KRISTIANSUND N

Telefon:

71404050

Hvor mye strøm kan du spare med varmepumpe?

Mange som har installert varmepumpe i Aure, har opplevd å få en betydelig lavere strømregning. I et vanlig hjem står nemlig oppvarming for hele 60–70 prosent av strømforbruket. Med varmepumpe kan du senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Dette kan fort utgjøre 5 000–8 000 kroner i året. Strømsparing er med andre ord et godt argument for å vurdere varmepumpe.

Varmepumpe på kalde dager

Når det blir ordentlig kaldt, er det greit å vite at varmepumpene vi selger i Norge er spesialutviklet for å tåle det kalde klimaet her. For eksempel garanterer toppmodellen Daiseikai 9 drift helt ned til -30 °C! Hvilke behov du som bor i Aure har, vil våre lokale forhandlere hjelpe deg med å finne ut av.

Hvordan får jeg installert varmepumpen?

Har du varmepumpe – eller vurderer du å skaffe deg en? Enten du trenger service eller vil ha gratis befaring og et uforpliktende tilbud, finnes det mange forhandlere i Aure som kan hjelpe deg. Her ser du en oversikt over dyktige og sertifiserte varmepumpeforhandlere som alle kjenner luft-luft-varmepumper fra Toshiba.