Finn nærmeste forhandler
Det er 2 forhandlere med arbeidsområde i Aukra

Våre varmepumpeforhandler i Aukra

Hvilken luft-luft-varmepumpe er den ideelle for din bolig? Det kan en av våre varmepumpeforhandlere i Aukra hjelpe deg med å finne ut av. De gir deg nemlig gode råd gratis, og du får også hjelp med å installere varmepumpen.

Våre forhandlere i Aukra

iElektro AS

Plutovegen 5
6419 MOLDE

Telefon:

71404040

Rørpartner Com AS

Myrbostadvegen 72
6440 ELNESVÅGEN

Telefon:

71262010

Varmepumpe gir lavere strømregning

Mange som har installert varmepumpe i Aukra, har opplevd å få en betydelig lavere strømregning. I et vanlig hjem står nemlig oppvarming for hele 60–70 prosent av strømforbruket. Med varmepumpe kan du senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Dette kan fort utgjøre 5 000–8 000 kroner i året. Strømsparing er med andre ord et godt argument for å vurdere varmepumpe.

Varmepumpe på kalde dager

Mange som bor der hvor det i perioder kan bli mange minusgrader, lurer på om varmepumpe vil være tilstrekkelig oppvarming på de kaldeste dagene. Svaret er ja, og med toppmodellen Daiseikai 9 har du garantert drift ned til 30 kuldegrader. For å finne ut hvilken modell som passer din bolig og varmebehovet i Aukra, snakk med en av våre sertifiserte forhandlere.

Hvem kan installere varmepumpe i Aukra?

Alle våre forhandlere er sertifiserte, og et trygt valg for deg som skal installere en varmepumpe fra Toshiba i hjemmet. Kontakt en av våre varmepumpeforhandlere i Aukra i dag. De kan gi deg både gratis befaring, uforpliktende tilbud og gode råd.