Finn nærmeste forhandler
Det er 3 forhandlere med arbeidsområde i Ålesund

Forhandlere av varmepumper i Ålesund

Lurer du på hvilken av Toshibas luft-luft-varmepumpemodeller du skal velge? Eller hvor varmepumpen skal plasseres og monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Ålesund gi deg svar på – og hjelp med.

Våre forhandlere i Ålesund

Egset Ventilasjon AS

Morkafura 8
6105 VOLDA

Telefon:

70053048

EL 24 Ålesund AS

Alvikvegen 201 A
6019 ÅLESUND

Telefon:

41242424

AS Nordstrand VVS

Klippevegen 2
6050 VALDERØYA

Telefon:

70181265

For deg som vil spare penger på strøm

Lavere strømregning er en av fordelene med varmepumpe, og det er ikke uvanlig å spare 5 000–8 000 kroner i året. Strømforbruk og oppvarmingskostnader varierer fra hjem til hjem, men det typiske er at 60–70 prosent av strømforbruket går med til oppvarming. En forhandler i Ålesund vet hvordan de ulike faktorene spiller inn der du bor.

Varmepumper tilpasset det kalde klimaet

Mange som bor steder hvor det kan bli ordentlig kaldt, lurer på om varmepumpene tåler mange minusgrader. Det gjør de, de er nemlig spesialutviklet for norsk klima og for å kunne gi optimal besparelse og god varme – også når minusgradene kryper helt ned til -30 °C. Usikker på hva vintrene i Ålesund krever og hvilken varmepumpemodell du bør velge, er dette noe de lokale forhandlerne er eksperter på.

Montere varmepumpe? Velg en sertifisert forhandler

Våre sertifiserte forhandlere i Ålesund vil sørge for å gi deg gode råd, topp service og korrekt montering. Finn din forhandler i dag, slik at du får installert varmepumpen på riktig måte. EU krever at installatøren har riktig sertifisering for å montere varmepumpe. Og du? De tilbyr også gratis befaring og gir deg et uforpliktende tilbud.