Finn nærmeste forhandler
Det er 2 forhandlere med arbeidsområde i Vadsø

Forhandlere av varmepumper i Vadsø

Skal du installere Toshiba luft-luft varmepumpe? Våre forhandlere i Vadsø kan hjelpe deg med å finne ut hvilken modell som passer best, hvordan den bør plasseres i boligen din – og ikke minst, bistå med å installere den.

Våre forhandlere i Vadsø

Varanger Varme, Mur og Mekk AS

Gyda Dahls vei 1
9800 VADSØ

Telefon:

48098389

Bend og Bøy AS

Båtsfjordveien 2
9800 VADSØ

Telefon:

78952582

Varmepumpe gir lavere strømregning

Mange som har installert varmepumpe i Vadsø, har opplevd å få en betydelig lavere strømregning. I et vanlig hjem står nemlig oppvarming for hele 60–70 prosent av strømforbruket. Med varmepumpe kan du senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Dette kan fort utgjøre 5 000–8 000 kroner i året. Strømsparing er med andre ord et godt argument for å vurdere varmepumpe.

Varmepumpe på kalde dager

Toshibas varmepumper vil sikre varme hjem, selv med det ekstra kalde klimaet vi har enkelte steder i Norge. Hvilken modell som passer best for ditt hjem, avhenger av flere faktorer – som hvor i landet du bor og hvor kaldt det kan bli. En forhandler i Vadsø kjenner de lokale vintrene og vil kunne gi deg gode anbefalinger.

Hvem kan installere varmepumpe i Vadsø?

Alle våre forhandlere er sertifiserte, og et trygt valg for deg som skal installere en varmepumpe fra Toshiba i hjemmet. Kontakt en av våre varmepumpeforhandlere i Vadsø i dag. De kan gi deg både gratis befaring, uforpliktende tilbud og gode råd.