Finn nærmeste forhandler
Det er 1 forhandlere med arbeidsområde i Sør-Varanger

Finn din varmepumpeforhandler i Sør-Varanger

Skal du installere Toshiba luft-luft varmepumpe? Våre forhandlere i Sør-Varanger kan hjelpe deg med å finne ut hvilken modell som passer best, hvordan den bør plasseres i boligen din – og ikke minst, bistå med å installere den.

Våre forhandlere i Sør-Varanger

Kirkenes Bad & Kjøkken AS

Johan Knudtzensgate 8
9900 Kirkenes

Telefon:

78970650

Varmepumpe gir lavere strømregning

I et typisk hjem går 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %, noe som utgjør mange tusen kroner i året. Hvor mye du kan spare på en bolig i Sør-Varanger, avhenger av flere faktorer, som størrelsen og isoleringen.

Varmepumpe på kalde dager

Toshibas varmepumper vil sikre varme hjem, selv med det ekstra kalde klimaet vi har enkelte steder i Norge. Hvilken modell som passer best for ditt hjem, avhenger av flere faktorer – som hvor i landet du bor og hvor kaldt det kan bli. En forhandler i Sør-Varanger kjenner de lokale vintrene og vil kunne gi deg gode anbefalinger.

Hvordan får jeg installert varmepumpen?

Våre sertifiserte forhandlere i Sør-Varanger vil sørge for å gi deg gode råd, topp service og korrekt montering. Finn din forhandler i dag, slik at du får installert varmepumpen på riktig måte. EU krever at installatøren har riktig sertifisering for å montere varmepumpe. Og du? De tilbyr også gratis befaring og gir deg et uforpliktende tilbud.