Finn nærmeste forhandler
Det er 1 forhandlere med arbeidsområde i Nordkapp

Her får du hjelp med varmepumpe i Nordkapp

Skal du installere Toshiba luft-luft varmepumpe? Våre forhandlere i Nordkapp kan hjelpe deg med å finne ut hvilken modell som passer best, hvordan den bør plasseres i boligen din – og ikke minst, bistå med å installere den.

Våre forhandlere i Nordkapp

Rørlegger Kåven AS

Laataveien
9711 LAKSELV

Telefon:

78464530

Varmepumpe gir lavere strømregning

Strømsparing er en vanlig grunn til at folk i Nordkapp ønsker å få installert varmepumpe. I et typisk hjem går hele 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Mange får da redusert strømregningen sin med 5 000–8 000 kroner i året.

Varmepumpe på kalde dager

Når nettene blir lange og temperaturen på sitt laveste i Nordkapp, er det godt å vite at luft-luft-varmepumpene fra Toshiba er skapt for det norske klimaet. Vår beste varmepumpe, Daiseikai 9, garanterer drift ned til -30 °C. Varmeeffekten og COP-en avtar noe ved lavere temperaturer – men uansett hvor kaldt det blir, avgir varmepumpen alltid mer varmeenergi enn den bruker i form av strøm.

Hvordan får jeg installert varmepumpen?

Du som skal installere en varmepumpe, må benytte en av de autoriserte forhandlerne i Nordkapp. Montering krever nemlig sertifisering. Snakk med dem enten du vil ha råd og tips, gratis befaring og uforpliktende tilbud – eller er klar for å bestille installasjon.