Finn nærmeste forhandler
Det er 1 forhandlere med arbeidsområde i Måsøy

Finn din varmepumpeforhandler i Måsøy

Lurer du på hvilken av Toshibas luft-luft-varmepumpemodeller du skal velge? Eller hvor varmepumpen skal plasseres og monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Måsøy gi deg svar på – og hjelp med.

Våre forhandlere i Måsøy

Rørlegger Berntsen AS

Strandgata 17
9600 HAMMERFEST

Telefon:

78414592

Varmepumpe gir lavere strømregning

Strømsparing er en vanlig grunn til at folk i Måsøy ønsker å få installert varmepumpe. I et typisk hjem går hele 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Mange får da redusert strømregningen sin med 5 000–8 000 kroner i året.

Varmepumpe på kalde dager

Mange som bor steder hvor det kan bli ordentlig kaldt, lurer på om varmepumpene tåler mange minusgrader. Det gjør de, de er nemlig spesialutviklet for norsk klima og for å kunne gi optimal besparelse og god varme – også når minusgradene kryper helt ned til -30 °C. Usikker på hva vintrene i Måsøy krever og hvilken varmepumpemodell du bør velge, er dette noe de lokale forhandlerne er eksperter på.

Hvem kan installere varmepumpe i Måsøy?

Alle våre forhandlere er sertifiserte, og et trygt valg for deg som skal installere en varmepumpe fra Toshiba i hjemmet. Kontakt en av våre varmepumpeforhandlere i Måsøy i dag. De kan gi deg både gratis befaring, uforpliktende tilbud og gode råd.