Finn nærmeste forhandler
Det er 1 forhandlere med arbeidsområde i Hammerfest

Her får du hjelp med varmepumpe i Hammerfest

Hjelp til å montere din nye varmepumpe? Her finner du oversikt over erfarne forhandlere i Hammerfest. Dette er forhandlere som har erfaring med Toshibas luft-luft-varmepumper, og som vet hvordan de skal installeres og monteres på riktig måte.

Våre forhandlere i Hammerfest

Rørlegger Berntsen AS

Strandgata 17
9600 HAMMERFEST

Telefon:

78414592

For deg som vil spare penger på strøm

Strømsparing er en vanlig grunn til at folk i Hammerfest ønsker å få installert varmepumpe. I et typisk hjem går hele 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Mange får da redusert strømregningen sin med 5 000–8 000 kroner i året.

Varmepumpe på kalde dager

Mange som bor der hvor det i perioder kan bli mange minusgrader, lurer på om varmepumpe vil være tilstrekkelig oppvarming på de kaldeste dagene. Svaret er ja, og med toppmodellen Daiseikai 9 har du garantert drift ned til 30 kuldegrader. For å finne ut hvilken modell som passer din bolig og varmebehovet i Hammerfest, snakk med en av våre sertifiserte forhandlere.

Hvem kan installere varmepumpe i Hammerfest?

Alle våre forhandlere er sertifiserte, og et trygt valg for deg som skal installere en varmepumpe fra Toshiba i hjemmet. Kontakt en av våre varmepumpeforhandlere i Hammerfest i dag. De kan gi deg både gratis befaring, uforpliktende tilbud og gode råd.