Finn nærmeste forhandler
Det er 1 forhandlere med arbeidsområde i Gamvik

Finn din varmepumpeforhandler i Gamvik

Skal du installere Toshiba luft-luft varmepumpe? Våre forhandlere i Gamvik kan hjelpe deg med å finne ut hvilken modell som passer best, hvordan den bør plasseres i boligen din – og ikke minst, bistå med å installere den.

Våre forhandlere i Gamvik

Nordkyn Kraftlag AL

Strandvegen 114
9790 KJØLLEFJORD

Telefon:

78499700

Varmepumpe gir lavere strømregning

Strømsparing er en vanlig grunn til at folk i Gamvik ønsker å få installert varmepumpe. I et typisk hjem går hele 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Mange får da redusert strømregningen sin med 5 000–8 000 kroner i året.

Varmepumpe på kalde dager

Toshibas varmepumper vil sikre varme hjem, selv med det ekstra kalde klimaet vi har enkelte steder i Norge. Hvilken modell som passer best for ditt hjem, avhenger av flere faktorer – som hvor i landet du bor og hvor kaldt det kan bli. En forhandler i Gamvik kjenner de lokale vintrene og vil kunne gi deg gode anbefalinger.

Hvem kan installere varmepumpe i Gamvik?

Du som skal installere en varmepumpe, må benytte en av de autoriserte forhandlerne i Gamvik. Montering krever nemlig sertifisering. Snakk med dem enten du vil ha råd og tips, gratis befaring og uforpliktende tilbud – eller er klar for å bestille installasjon.