Finn nærmeste forhandler
Det er 1 forhandlere med arbeidsområde i Berlevåg

Her får du hjelp med varmepumpe i Berlevåg

Lurer du på hvilken av Toshibas luft-luft-varmepumpemodeller du skal velge? Eller hvor varmepumpen skal plasseres og monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Berlevåg gi deg svar på – og hjelp med.

Våre forhandlere i Berlevåg

Berlevåg Rør AS

Marienborgveien 1
9980 Berlevåg

Telefon:

90554916

Varmepumpe gir lavere strømregning

I et typisk hjem går 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %, noe som utgjør mange tusen kroner i året. Hvor mye du kan spare på en bolig i Berlevåg, avhenger av flere faktorer, som størrelsen og isoleringen.

Varmepumpe på kalde dager

Når nettene blir lange og temperaturen på sitt laveste i Berlevåg, er det godt å vite at luft-luft-varmepumpene fra Toshiba er skapt for det norske klimaet. Vår beste varmepumpe, Daiseikai 9, garanterer drift ned til -30 °C. Varmeeffekten og COP-en avtar noe ved lavere temperaturer – men uansett hvor kaldt det blir, avgir varmepumpen alltid mer varmeenergi enn den bruker i form av strøm.

Hvordan får jeg installert varmepumpen?

Våre sertifiserte forhandlere i Berlevåg vil sørge for å gi deg gode råd, topp service og korrekt montering. Finn din forhandler i dag, slik at du får installert varmepumpen på riktig måte. EU krever at installatøren har riktig sertifisering for å montere varmepumpe. Og du? De tilbyr også gratis befaring og gir deg et uforpliktende tilbud.