Finn nærmeste forhandler
Det er 1 forhandlere med arbeidsområde i Båtsfjord

Her får du hjelp med varmepumpe i Båtsfjord

Lurer du på hvilken av Toshibas luft-luft-varmepumpemodeller du skal velge? Eller hvor varmepumpen skal plasseres og monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Båtsfjord gi deg svar på – og hjelp med.

Våre forhandlere i Båtsfjord

Berlevåg Rør AS

Marienborgveien 1
9980 Berlevåg

Telefon:

90554916

Varmepumpe gir lavere strømregning

I et typisk hjem går 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %, noe som utgjør mange tusen kroner i året. Hvor mye du kan spare på en bolig i Båtsfjord, avhenger av flere faktorer, som størrelsen og isoleringen.

Varmepumpe på kalde dager

Når nettene blir lange og temperaturen på sitt laveste i Båtsfjord, er det godt å vite at luft-luft-varmepumpene fra Toshiba er skapt for det norske klimaet. Vår beste varmepumpe, Daiseikai 9, garanterer drift ned til -30 °C. Varmeeffekten og COP-en avtar noe ved lavere temperaturer – men uansett hvor kaldt det blir, avgir varmepumpen alltid mer varmeenergi enn den bruker i form av strøm.

Hvordan får jeg installert varmepumpen?

Du som skal installere en varmepumpe, må benytte en av de autoriserte forhandlerne i Båtsfjord. Montering krever nemlig sertifisering. Snakk med dem enten du vil ha råd og tips, gratis befaring og uforpliktende tilbud – eller er klar for å bestille installasjon.