Finn nærmeste forhandler
Det er 2 forhandlere med arbeidsområde i Alta

Forhandlere av varmepumper i Alta

Skal du installere Toshiba luft-luft varmepumpe? Våre forhandlere i Alta kan hjelpe deg med å finne ut hvilken modell som passer best, hvordan den bør plasseres i boligen din – og ikke minst, bistå med å installere den.

Våre forhandlere i Alta

Elektro Kjøl AS

Meieriveien 1
9152 SØRKJOSEN

Telefon:

77765530

Øystein Hansen Varmeteknikk

Romsdalveien 3
9517 ALTA

Telefon:

95129050

Spar strøm med varmepumpe

Mange som har installert varmepumpe i Alta, har opplevd å få en betydelig lavere strømregning. I et vanlig hjem står nemlig oppvarming for hele 60–70 prosent av strømforbruket. Med varmepumpe kan du senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Dette kan fort utgjøre 5 000–8 000 kroner i året. Strømsparing er med andre ord et godt argument for å vurdere varmepumpe.

Varmepumper som tåler ned til -30 °C

Mange som bor der hvor det i perioder kan bli mange minusgrader, lurer på om varmepumpe vil være tilstrekkelig oppvarming på de kaldeste dagene. Svaret er ja, og med toppmodellen Daiseikai 9 har du garantert drift ned til 30 kuldegrader. For å finne ut hvilken modell som passer din bolig og varmebehovet i Alta, snakk med en av våre sertifiserte forhandlere.

Hvordan får jeg installert varmepumpen?

Du som skal installere en varmepumpe, må benytte en av de autoriserte forhandlerne i Alta. Montering krever nemlig sertifisering. Snakk med dem enten du vil ha råd og tips, gratis befaring og uforpliktende tilbud – eller er klar for å bestille installasjon.