Finn nærmeste forhandler
Det er 4 forhandlere med arbeidsområde i Sigdal

Erfarne varmepumpeforhandlere i Sigdal

Hvilken luft-luft-varmepumpe er den ideelle for din bolig? Det kan en av våre varmepumpeforhandlere i Sigdal hjelpe deg med å finne ut av. De gir deg nemlig gode råd gratis, og du får også hjelp med å installere varmepumpen.

Våre forhandlere i Sigdal

BK Varmeteknikk AS

Travbaneveien 5
3300 HOKKSUND

Telefon:

90544048

Varmepumpemannen AS

Sandsværveien 114
3616 KONGSBERG

Scandic Markiser AS

Damvegen 11
2827 HUNNDALEN

Telefon:

90090100

Krøderen Klima AS

Krøderfjordveien 640
3535 KRØDEREN

Telefon:

95751563

For deg som vil spare penger på strøm

Lavere strømregning er en av fordelene med varmepumpe, og det er ikke uvanlig å spare 5 000–8 000 kroner i året. Strømforbruk og oppvarmingskostnader varierer fra hjem til hjem, men det typiske er at 60–70 prosent av strømforbruket går med til oppvarming. En forhandler i Sigdal vet hvordan de ulike faktorene spiller inn der du bor.

Kuldegrader og varmepumper

Mange som bor steder hvor det kan bli ordentlig kaldt, lurer på om varmepumpene tåler mange minusgrader. Det gjør de, de er nemlig spesialutviklet for norsk klima og for å kunne gi optimal besparelse og god varme – også når minusgradene kryper helt ned til -30 °C. Usikker på hva vintrene i Sigdal krever og hvilken varmepumpemodell du bør velge, er dette noe de lokale forhandlerne er eksperter på.

Montere varmepumpe? Velg en sertifisert forhandler

Du som skal installere en varmepumpe, må benytte en av de autoriserte forhandlerne i Sigdal. Montering krever nemlig sertifisering. Snakk med dem enten du vil ha råd og tips, gratis befaring og uforpliktende tilbud – eller er klar for å bestille installasjon.