Finn nærmeste forhandler
Det er 2 forhandlere med arbeidsområde i Rollag

Erfarne varmepumpeforhandlere i Rollag

Skal du installere Toshiba luft-luft varmepumpe? Våre forhandlere i Rollag kan hjelpe deg med å finne ut hvilken modell som passer best, hvordan den bør plasseres i boligen din – og ikke minst, bistå med å installere den.

Våre forhandlere i Rollag

Varmepumpemannen AS

Sandsværveien 114
3616 KONGSBERG

Scandic Markiser AS

Damvegen 11
2827 HUNNDALEN

Telefon:

90090100

For deg som vil spare penger på strøm

Lavere strømregning er en av fordelene med varmepumpe, og det er ikke uvanlig å spare 5 000–8 000 kroner i året. Strømforbruk og oppvarmingskostnader varierer fra hjem til hjem, men det typiske er at 60–70 prosent av strømforbruket går med til oppvarming. En forhandler i Rollag vet hvordan de ulike faktorene spiller inn der du bor.

Pålitelig varmekilde på kalde dager i Rollag

Når det blir ordentlig kaldt, er det greit å vite at varmepumpene vi selger i Norge er spesialutviklet for å tåle det kalde klimaet her. For eksempel garanterer toppmodellen Daiseikai 9 drift helt ned til -30 °C! Hvilke behov du som bor i Rollag har, vil våre lokale forhandlere hjelpe deg med å finne ut av.

Sikre at varmepumpen blir riktig installert

Våre sertifiserte forhandlere i Rollag vil sørge for å gi deg gode råd, topp service og korrekt montering. Finn din forhandler i dag, slik at du får installert varmepumpen på riktig måte. EU krever at installatøren har riktig sertifisering for å montere varmepumpe. Og du? De tilbyr også gratis befaring og gir deg et uforpliktende tilbud.