Finn nærmeste forhandler
Det er 4 forhandlere med arbeidsområde i Ringerike

Finn din varmepumpeforhandler i Ringerike

Hvilken luft-luft-varmepumpe er den ideelle for din bolig? Det kan en av våre varmepumpeforhandlere i Ringerike hjelpe deg med å finne ut av. De gir deg nemlig gode råd gratis, og du får også hjelp med å installere varmepumpen.

Våre forhandlere i Ringerike

Scandic Markiser AS

Damvegen 11
2827 HUNNDALEN

Telefon:

90090100

Hønefoss Vaktselskap AS

Østmoveien 18
3510 HØNEFOSS

Telefon:

32128440

Krøderen Klima AS

Krøderfjordveien 640
3535 KRØDEREN

Telefon:

95751563

Varmfag Hønefoss

c/o Helge R. Olsen AS
3516 HØNEFOSS

Telefon:

31420022

For deg som vil spare penger på strøm

Mange som har installert varmepumpe i Ringerike, har opplevd å få en betydelig lavere strømregning. I et vanlig hjem står nemlig oppvarming for hele 60–70 prosent av strømforbruket. Med varmepumpe kan du senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Dette kan fort utgjøre 5 000–8 000 kroner i året. Strømsparing er med andre ord et godt argument for å vurdere varmepumpe.

Kuldegrader og varmepumper

Toshibas varmepumper vil sikre varme hjem, selv med det ekstra kalde klimaet vi har enkelte steder i Norge. Hvilken modell som passer best for ditt hjem, avhenger av flere faktorer – som hvor i landet du bor og hvor kaldt det kan bli. En forhandler i Ringerike kjenner de lokale vintrene og vil kunne gi deg gode anbefalinger.

Montering og service på varmepumper i Ringerike

Du som skal installere en varmepumpe, må benytte en av de autoriserte forhandlerne i Ringerike. Montering krever nemlig sertifisering. Snakk med dem enten du vil ha råd og tips, gratis befaring og uforpliktende tilbud – eller er klar for å bestille installasjon.