Finn nærmeste forhandler
Det er 3 forhandlere med arbeidsområde i Lier

Finn din varmepumpeforhandler i Lier

Hvilken luft-luft-varmepumpe er den ideelle for din bolig? Det kan en av våre varmepumpeforhandlere i Lier hjelpe deg med å finne ut av. De gir deg nemlig gode råd gratis, og du får også hjelp med å installere varmepumpen.

Våre forhandlere i Lier

Abicon Elektro AS

Telefon:

32882550

Eiker Markiser AS

Telefon:

907 82 676

Terra Heating AS

Telefon:

90530371

For deg som vil spare penger på strøm

Mange som har installert varmepumpe i Lier, har opplevd å få en betydelig lavere strømregning. I et vanlig hjem står nemlig oppvarming for hele 60–70 prosent av strømforbruket. Med varmepumpe kan du senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Dette kan fort utgjøre 5 000–8 000 kroner i året. Strømsparing er med andre ord et godt argument for å vurdere varmepumpe.

Varmepumper som tåler ned til -30 °C

Mange som bor steder hvor det kan bli ordentlig kaldt, lurer på om varmepumpene tåler mange minusgrader. Det gjør de, de er nemlig spesialutviklet for norsk klima og for å kunne gi optimal besparelse og god varme – også når minusgradene kryper helt ned til -30 °C. Usikker på hva vintrene i Lier krever og hvilken varmepumpemodell du bør velge, er dette noe de lokale forhandlerne er eksperter på.

Montering og service på varmepumper i Lier

Du som skal installere en varmepumpe, må benytte en av de autoriserte forhandlerne i Lier. Montering krever nemlig sertifisering. Snakk med dem enten du vil ha råd og tips, gratis befaring og uforpliktende tilbud – eller er klar for å bestille installasjon.