Finn nærmeste forhandler
Det er 1 forhandlere med arbeidsområde i Krødsherad

Her får du hjelp med varmepumpe i Krødsherad

Skal du installere Toshiba luft-luft varmepumpe? Våre forhandlere i Krødsherad kan hjelpe deg med å finne ut hvilken modell som passer best, hvordan den bør plasseres i boligen din – og ikke minst, bistå med å installere den.

Våre forhandlere i Krødsherad

Eiker Markiser AS

Havnehagan 4
3322 FISKUM

Telefon:

31001020

Varmepumpe gir lavere strømregning

Mange som har installert varmepumpe i Krødsherad, har opplevd å få en betydelig lavere strømregning. I et vanlig hjem står nemlig oppvarming for hele 60–70 prosent av strømforbruket. Med varmepumpe kan du senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Dette kan fort utgjøre 5 000–8 000 kroner i året. Strømsparing er med andre ord et godt argument for å vurdere varmepumpe.

Varmepumpe på kalde dager

Når nettene blir lange og temperaturen på sitt laveste i Krødsherad, er det godt å vite at luft-luft-varmepumpene fra Toshiba er skapt for det norske klimaet. Vår beste varmepumpe, Daiseikai 9, garanterer drift ned til -30 °C. Varmeeffekten og COP-en avtar noe ved lavere temperaturer – men uansett hvor kaldt det blir, avgir varmepumpen alltid mer varmeenergi enn den bruker i form av strøm.

Hvordan får jeg installert varmepumpen?

For å få montert en varmepumpe må du få hjelp av en autorisert forhandler med sertifisering. Dem finnes det flere av i Krødsherad. De hjelper deg med å finne rett varmepumpemodell, gir deg gode råd og service – og uforpliktende befaring og tilbud på installasjon.