Finn nærmeste forhandler
Det er 4 forhandlere med arbeidsområde i Kongsberg

Forhandlere av varmepumper i Kongsberg

Hvilken luft-luft-varmepumpe er den ideelle for din bolig? Det kan en av våre varmepumpeforhandlere i Kongsberg hjelpe deg med å finne ut av. De gir deg nemlig gode råd gratis, og du får også hjelp med å installere varmepumpen.

Våre forhandlere i Kongsberg

Scandic Markiser AS

Damvegen 11
2827 HUNNDALEN

Telefon:

90090100

Varmepumpemannen AS

Sandsværveien 114
3616 KONGSBERG

BK Varmeteknikk AS

Travbaneveien 5
3300 HOKKSUND

Telefon:

90544048

BT Salg og Montasje AS

Skauen 40
3748 Siljan

Telefon:

92336404

Spar strøm med varmepumpe

I et typisk hjem går 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %, noe som utgjør mange tusen kroner i året. Hvor mye du kan spare på en bolig i Kongsberg, avhenger av flere faktorer, som størrelsen og isoleringen.

Kuldegrader og varmepumper

Toshibas varmepumper vil sikre varme hjem, selv med det ekstra kalde klimaet vi har enkelte steder i Norge. Hvilken modell som passer best for ditt hjem, avhenger av flere faktorer – som hvor i landet du bor og hvor kaldt det kan bli. En forhandler i Kongsberg kjenner de lokale vintrene og vil kunne gi deg gode anbefalinger.

Sikre at varmepumpen blir riktig installert

For å få montert en varmepumpe må du få hjelp av en autorisert forhandler med sertifisering. Dem finnes det flere av i Kongsberg. De hjelper deg med å finne rett varmepumpemodell, gir deg gode råd og service – og uforpliktende befaring og tilbud på installasjon.