Finn nærmeste forhandler
Det er 2 forhandlere med arbeidsområde i Hemsedal

Erfarne varmepumpeforhandlere i Hemsedal

Skal du installere Toshiba luft-luft varmepumpe? Våre forhandlere i Hemsedal kan hjelpe deg med å finne ut hvilken modell som passer best, hvordan den bør plasseres i boligen din – og ikke minst, bistå med å installere den.

Våre forhandlere i Hemsedal

Gol Kjøl og Frys AS

Sentrumsvegen 18
3550 GOL

Telefon:

32076050

EcoSogn AS

Nestangen
6856 SOGNDAL

Telefon:

91683704

Spar strøm med varmepumpe

I et typisk hjem går 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %, noe som utgjør mange tusen kroner i året. Hvor mye du kan spare på en bolig i Hemsedal, avhenger av flere faktorer, som størrelsen og isoleringen.

Kuldegrader og varmepumper

Når det blir ordentlig kaldt, er det greit å vite at varmepumpene vi selger i Norge er spesialutviklet for å tåle det kalde klimaet her. For eksempel garanterer toppmodellen Daiseikai 9 drift helt ned til -30 °C! Hvilke behov du som bor i Hemsedal har, vil våre lokale forhandlere hjelpe deg med å finne ut av.

Hvordan får jeg installert varmepumpen?

For å få montert en varmepumpe må du få hjelp av en autorisert forhandler med sertifisering. Dem finnes det flere av i Hemsedal. De hjelper deg med å finne rett varmepumpemodell, gir deg gode råd og service – og uforpliktende befaring og tilbud på installasjon.