Finn nærmeste forhandler
Det er 2 forhandlere med arbeidsområde i Gol

Erfarne varmepumpeforhandlere i Gol

Hjelp til å montere din nye varmepumpe? Her finner du oversikt over erfarne forhandlere i Gol. Dette er forhandlere som har erfaring med Toshibas luft-luft-varmepumper, og som vet hvordan de skal installeres og monteres på riktig måte.

Våre forhandlere i Gol

Scandic Markiser AS

Damvegen 11
2827 HUNNDALEN

Telefon:

90090100

Gol Kjøl og Frys AS

Sentrumsvegen 18
3550 GOL

Telefon:

32076050

Hvor mye strøm kan du spare med varmepumpe?

I et typisk hjem går 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %, noe som utgjør mange tusen kroner i året. Hvor mye du kan spare på en bolig i Gol, avhenger av flere faktorer, som størrelsen og isoleringen.

Varmepumper tilpasset det kalde klimaet

Toshibas varmepumper vil sikre varme hjem, selv med det ekstra kalde klimaet vi har enkelte steder i Norge. Hvilken modell som passer best for ditt hjem, avhenger av flere faktorer – som hvor i landet du bor og hvor kaldt det kan bli. En forhandler i Gol kjenner de lokale vintrene og vil kunne gi deg gode anbefalinger.

Sikre at varmepumpen blir riktig installert

Du som skal installere en varmepumpe, må benytte en av de autoriserte forhandlerne i Gol. Montering krever nemlig sertifisering. Snakk med dem enten du vil ha råd og tips, gratis befaring og uforpliktende tilbud – eller er klar for å bestille installasjon.