Finn nærmeste forhandler
Det er 3 forhandlere med arbeidsområde i Drammen

Erfarne varmepumpeforhandlere i Drammen

Hvilken Toshiba-modell skal du velge? Hvor skal varmepumpen plasseres, og hvordan skal den monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Drammen gi deg svar på – og hjelp med. Skal du kjøpe luft-luft-varmepumpe fra Toshiba og lurer på neste steg, kan du trygt overlate det til en av de erfarne forhandlerne i Drammen.

Våre forhandlere i Drammen

BK Varmeteknikk AS

Travbaneveien 5
3300 HOKKSUND

Telefon:

90544048

Abicon Elektro AS

Kobbervikdalen 119
3036 DRAMMEN

Telefon:

32882550

VARMEPUMPE ENERGY AS

Holmquistveien 13
1394 Nesbru

Telefon:

40332222

For deg som vil spare penger på strøm

Lavere strømregning er en av fordelene med varmepumpe, og det er ikke uvanlig å spare 5 000–8 000 kroner i året. Strømforbruk og oppvarmingskostnader varierer fra hjem til hjem, men det typiske er at 60–70 prosent av strømforbruket går med til oppvarming. En forhandler i Drammen vet hvordan de ulike faktorene spiller inn der du bor.

Pålitelig varmekilde på kalde dager i Drammen

Når det blir ordentlig kaldt, er det greit å vite at varmepumpene vi selger i Norge er spesialutviklet for å tåle det kalde klimaet her. For eksempel garanterer toppmodellen Daiseikai 9 drift helt ned til -30 °C! Hvilke behov du som bor i Drammen har, vil våre lokale forhandlere hjelpe deg med å finne ut av.

Montering og service på varmepumper i Drammen

Alle våre forhandlere er sertifiserte, og et trygt valg for deg som skal installere en varmepumpe fra Toshiba i hjemmet. Kontakt en av våre varmepumpeforhandlere i Drammen i dag. De kan gi deg både gratis befaring, uforpliktende tilbud og gode råd.