Finn nærmeste forhandler
Det er 2 forhandlere med arbeidsområde i Ål

Erfarne varmepumpeforhandlere i Ål

Skal du installere Toshiba luft-luft varmepumpe? Våre forhandlere i Ål kan hjelpe deg med å finne ut hvilken modell som passer best, hvordan den bør plasseres i boligen din – og ikke minst, bistå med å installere den.

Våre forhandlere i Ål

Scandic Markiser AS

Damvegen 11
2827 HUNNDALEN

Telefon:

61109130

Gol Kjøl og Frys AS

Sentrumsvegen 18
3550 GOL

Telefon:

32076050

Hvor mye strøm kan du spare med varmepumpe?

I et typisk hjem går 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %, noe som utgjør mange tusen kroner i året. Hvor mye du kan spare på en bolig i Ål, avhenger av flere faktorer, som størrelsen og isoleringen.

Varmepumper tilpasset det kalde klimaet

Mange som bor der hvor det i perioder kan bli mange minusgrader, lurer på om varmepumpe vil være tilstrekkelig oppvarming på de kaldeste dagene. Svaret er ja, og med toppmodellen Daiseikai 9 har du garantert drift ned til 30 kuldegrader. For å finne ut hvilken modell som passer din bolig og varmebehovet i Ål, snakk med en av våre sertifiserte forhandlere.

Hvordan får jeg installert varmepumpen?

For å få montert en varmepumpe må du få hjelp av en autorisert forhandler med sertifisering. Dem finnes det flere av i Ål. De hjelper deg med å finne rett varmepumpemodell, gir deg gode råd og service – og uforpliktende befaring og tilbud på installasjon.