Finn nærmeste forhandler
Det er 4 forhandlere med arbeidsområde i Rælingen

Forhandlere av varmepumper i Rælingen

Hvilken luft-luft-varmepumpe er den ideelle for din bolig? Det kan en av våre varmepumpeforhandlere i Rælingen hjelpe deg med å finne ut av. De gir deg nemlig gode råd gratis, og du får også hjelp med å installere varmepumpen.

Våre forhandlere i Rælingen

Flatmo Inneklima AS avd. Minnesund

Minne Industriområde 36
2092 MINNESUND

Telefon:

63952078

RA's Varme AS

Neset 12
2116 SANDER

Telefon:

98611033

Nek AS

Sagvegen 2
2150 ÅRNES

Telefon:

63901010

Tools Gan Maskinforretning AS

Rovenvn 125
1900 FETSUND

Telefon:

63887880

For deg som vil spare penger på strøm

Mange i Rælingen ønsker å få installert varmepumpe for å spare strøm, og det er ofte en god idé. En stor andel av strømforbruket går med til oppvarming, og dette vil få betydelige kutt når en varmepumpe blir installert. Det er ikke uvanlig å kunne kutte strømregningen med 5 000–8 000 kroner i året.

Pålitelig varmekilde på kalde dager i Rælingen

Når nettene blir lange og temperaturen på sitt laveste i Rælingen, er det godt å vite at luft-luft-varmepumpene fra Toshiba er skapt for det norske klimaet. Vår beste varmepumpe, Daiseikai 9, garanterer drift ned til -30 °C. Varmeeffekten og COP-en avtar noe ved lavere temperaturer – men uansett hvor kaldt det blir, avgir varmepumpen alltid mer varmeenergi enn den bruker i form av strøm.

Montere varmepumpe? Velg en sertifisert forhandler

Våre sertifiserte forhandlere i Rælingen vil sørge for å gi deg gode råd, topp service og korrekt montering. Finn din forhandler i dag, slik at du får installert varmepumpen på riktig måte. EU krever at installatøren har riktig sertifisering for å montere varmepumpe. Og du? De tilbyr også gratis befaring og gir deg et uforpliktende tilbud.