Finn nærmeste forhandler
Det er 4 forhandlere med arbeidsområde i Nes (Akershus)

Erfarne varmepumpeforhandlere i Nes i Akershus

Lurer du på hvilken av Toshibas luft-luft-varmepumpemodeller du skal velge? Eller hvor varmepumpen skal plasseres og monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Nes i Akershus gi deg svar på – og hjelp med.

Våre forhandlere i Nes (Akershus)

RA's Varme AS

Telefon:

98611033

Tools Gan Maskinforretning AS

Telefon:

63 88 78 80

Hvor mye strøm kan du spare med varmepumpe?

Lavere strømregning er en av fordelene med varmepumpe, og det er ikke uvanlig å spare 5 000–8 000 kroner i året. Strømforbruk og oppvarmingskostnader varierer fra hjem til hjem, men det typiske er at 60–70 prosent av strømforbruket går med til oppvarming. En forhandler i Nes i Akershus vet hvordan de ulike faktorene spiller inn der du bor.

Pålitelig varmekilde på kalde dager i Nes i Akershus

Når det blir ordentlig kaldt, er det greit å vite at varmepumpene vi selger i Norge er spesialutviklet for å tåle det kalde klimaet her. For eksempel garanterer toppmodellen Daiseikai 9 drift helt ned til -30 °C! Hvilke behov du som bor i Nes i Akershus har, vil våre lokale forhandlere hjelpe deg med å finne ut av.

Hvordan får jeg installert varmepumpen?

Våre sertifiserte forhandlere i Nes i Akershus vil sørge for å gi deg gode råd, topp service og korrekt montering. Finn din forhandler i dag, slik at du får installert varmepumpen på riktig måte. EU krever at installatøren har riktig sertifisering for å montere varmepumpe. Og du? De tilbyr også gratis befaring og gir deg et uforpliktende tilbud.