Finn nærmeste forhandler
Det er 5 forhandlere med arbeidsområde i Lørenskog

Våre varmepumpeforhandler i Lørenskog

Hvilken Toshiba-modell skal du velge? Hvor skal varmepumpen plasseres, og hvordan skal den monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Lørenskog gi deg svar på – og hjelp med. Skal du kjøpe luft-luft-varmepumpe fra Toshiba og lurer på neste steg, kan du trygt overlate det til en av de erfarne forhandlerne i Lørenskog.

Våre forhandlere i Lørenskog

Flatmo Inneklima AS avd. Minnesund

Telefon:

63952078

RA's Varme AS

Telefon:

98611033

Evendo Teknikk AS

Telefon:

48403830

Tools Gan Maskinforretning AS

Telefon:

63 88 78 80

Varmepumpe gir lavere strømregning

Mange i Lørenskog ønsker å få installert varmepumpe for å spare strøm, og det er ofte en god idé. En stor andel av strømforbruket går med til oppvarming, og dette vil få betydelige kutt når en varmepumpe blir installert. Det er ikke uvanlig å kunne kutte strømregningen med 5 000–8 000 kroner i året.

Varmepumper som tåler ned til -30 °C

Når nettene blir lange og temperaturen på sitt laveste i Lørenskog, er det godt å vite at luft-luft-varmepumpene fra Toshiba er skapt for det norske klimaet. Vår beste varmepumpe, Daiseikai 9, garanterer drift ned til -30 °C. Varmeeffekten og COP-en avtar noe ved lavere temperaturer – men uansett hvor kaldt det blir, avgir varmepumpen alltid mer varmeenergi enn den bruker i form av strøm.

Montering og service på varmepumper i Lørenskog

For å få montert en varmepumpe må du få hjelp av en autorisert forhandler med sertifisering. Dem finnes det flere av i Lørenskog. De hjelper deg med å finne rett varmepumpemodell, gir deg gode råd og service – og uforpliktende befaring og tilbud på installasjon.