Finn nærmeste forhandler
Det er 6 forhandlere med arbeidsområde i Frogn

Våre varmepumpeforhandler i Frogn

Lurer du på hvilken av Toshibas luft-luft-varmepumpemodeller du skal velge? Eller hvor varmepumpen skal plasseres og monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Frogn gi deg svar på – og hjelp med.

Våre forhandlere i Frogn

RA's Varme AS

Telefon:

98611033

Tobben's Varmepumpeservice Thorbjørn Thevik

Telefon:

91748668

Drøbak Elektriske AS

Telefon:

64931164

Follo Varmepumpe Teknikk AS

Telefon:

95302510

Hurum Elektro AS

Telefon:

32798910

Steinsenteret Ski AS

Telefon:

64850030

Hvor mye strøm kan du spare med varmepumpe?

Mange i Frogn ønsker å få installert varmepumpe for å spare strøm, og det er ofte en god idé. En stor andel av strømforbruket går med til oppvarming, og dette vil få betydelige kutt når en varmepumpe blir installert. Det er ikke uvanlig å kunne kutte strømregningen med 5 000–8 000 kroner i året.

Varmepumpe på kalde dager

Mange som bor steder hvor det kan bli ordentlig kaldt, lurer på om varmepumpene tåler mange minusgrader. Det gjør de, de er nemlig spesialutviklet for norsk klima og for å kunne gi optimal besparelse og god varme – også når minusgradene kryper helt ned til -30 °C. Usikker på hva vintrene i Frogn krever og hvilken varmepumpemodell du bør velge, er dette noe de lokale forhandlerne er eksperter på.

Sikre at varmepumpen blir riktig installert

Alle våre forhandlere er sertifiserte, og et trygt valg for deg som skal installere en varmepumpe fra Toshiba i hjemmet. Kontakt en av våre varmepumpeforhandlere i Frogn i dag. De kan gi deg både gratis befaring, uforpliktende tilbud og gode råd.