Finn nærmeste forhandler
Det er 3 forhandlere med arbeidsområde i Enebakk

Finn din varmepumpeforhandler i Enebakk

Skal du installere Toshiba luft-luft varmepumpe? Våre forhandlere i Enebakk kan hjelpe deg med å finne ut hvilken modell som passer best, hvordan den bør plasseres i boligen din – og ikke minst, bistå med å installere den.

Våre forhandlere i Enebakk

RA's Varme AS

Neset 12
2116 SANDER

Telefon:

98611033

A1 Service AS

Svingen 3
1465 Strømmen

Telefon:

40646060

Follo Varmepumpe Teknikk AS

Vevelstadveien 111
1404 Siggerud

Telefon:

95302510

Varmepumpe gir lavere strømregning

I et typisk hjem går 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %, noe som utgjør mange tusen kroner i året. Hvor mye du kan spare på en bolig i Enebakk, avhenger av flere faktorer, som størrelsen og isoleringen.

Varmepumper tilpasset det kalde klimaet

Mange som bor steder hvor det kan bli ordentlig kaldt, lurer på om varmepumpene tåler mange minusgrader. Det gjør de, de er nemlig spesialutviklet for norsk klima og for å kunne gi optimal besparelse og god varme – også når minusgradene kryper helt ned til -30 °C. Usikker på hva vintrene i Enebakk krever og hvilken varmepumpemodell du bør velge, er dette noe de lokale forhandlerne er eksperter på.

Sikre at varmepumpen blir riktig installert

Du som skal installere en varmepumpe, må benytte en av de autoriserte forhandlerne i Enebakk. Montering krever nemlig sertifisering. Snakk med dem enten du vil ha råd og tips, gratis befaring og uforpliktende tilbud – eller er klar for å bestille installasjon.