Finn nærmeste forhandler
Det er 3 forhandlere med arbeidsområde i Aurskog-Høland

Våre varmepumpeforhandler i Aurskog-Høland

Hvilken luft-luft-varmepumpe er den ideelle for din bolig? Det kan en av våre varmepumpeforhandlere i Aurskog-Høland hjelpe deg med å finne ut av. De gir deg nemlig gode råd gratis, og du får også hjelp med å installere varmepumpen.

Våre forhandlere i Aurskog-Høland

RA's Varme AS

Telefon:

98611033

Tools Gan Maskinforretning AS

Telefon:

63 88 78 80

Spar strøm med varmepumpe

Strømsparing er en vanlig grunn til at folk i Aurskog-Høland ønsker å få installert varmepumpe. I et typisk hjem går hele 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Mange får da redusert strømregningen sin med 5 000–8 000 kroner i året.

Varmepumper som tåler ned til -30 °C

Mange som bor der hvor det i perioder kan bli mange minusgrader, lurer på om varmepumpe vil være tilstrekkelig oppvarming på de kaldeste dagene. Svaret er ja, og med toppmodellen Daiseikai 9 har du garantert drift ned til 30 kuldegrader. For å finne ut hvilken modell som passer din bolig og varmebehovet i Aurskog-Høland, snakk med en av våre sertifiserte forhandlere.

Hvordan får jeg installert varmepumpen?

Har du varmepumpe – eller vurderer du å skaffe deg en? Enten du trenger service eller vil ha gratis befaring og et uforpliktende tilbud, finnes det mange forhandlere i Aurskog-Høland som kan hjelpe deg. Her ser du en oversikt over dyktige og sertifiserte varmepumpeforhandlere som alle kjenner luft-luft-varmepumper fra Toshiba.