Toshiba Seiya AC

Stillegående aircondition til lav pris og energiklasse A++ i kjølemodus. Seiya AC er modellen for deg som vil ha effektiv kjøling – uten å måtte betale for mye.

Kjøleeffekt
Stillegående
Funksjoner
  • Veil. pris 13 490,-

    Uten montering.
  • Montasje fra 5 500,-

    Standard montering
  • Delbetale 861,-

    Per mnd. i 24 mnd.

Datablad

Energietikett

Aircondition for den prisbevisste

Høy kjøleeffekt møter lav pris

Det skal ikke koste dyrt å bli avkjølt på varme dager. Seiya AC gir deg japansk teknikk og design i beste Toshiba-kvalitet, til en rimelig pris.

Innedelens selvrensefunksjon sikrer lang levetid og god luftsirkulasjon. Når du i tillegg får fortreffelig kjøleytelse, er dette et opplagt valg for den som ønsker en rimelig, men effektiv aircondition.

Varmt inne?

Få sval luft når du trenger det

Når det kommer til kjøling, har Seiya AC en ytelse i toppklassen. I kjølemodus har den energimerke A++ og en effekt som når hele 3600 W på det høyeste. Har du et sommervarmt hjem, behov for et avkjølt soverom – eller kontorlokaler hvor godt inneklima er viktig? Da er det Seiya AC som gir deg sval luft når du trenger det.

«Stille som natten»

For komfortens skyld

Det japanske navnet Seiya oversettes til «stille natt» på norsk, og navnet er ikke tilfeldig. Denne modellen har et veldig lavt lydnivå i forhold til prisen du betaler. Det gjør at du kan plassere den selv i små rom og soverom uten å bekymre deg for lyden. Og skulle du behøve å dempe den ytterligere, er Seiya AC i tillegg utstyrt med stillemodus.

Oppgradert fjernkontroll

Mye funksjonalitet på liten plass

Seiya AC leveres med en oppgradert fjernkontroll som gir deg tilgang til flere smarte funksjoner, ulike timere og favorittinnstillinger. Du kan blant annet velge mellom ulike innstillinger for kjøling, skru på stillemodus, velge  hurtinedkjøling om det trengs og skru på "eco-mode" som reduserer energiforbruket.

At Seiya AC er kompakt, betyr ikke at den mangler evne. Seiya AC har intuitivt display, støvfilter, selvrensingsfunksjon, og wifi-kompatibilitet. Selv om denne modellen først og fremst er en aircondition, kan den også gi varme på kjølige sommerdager.

Vil du ha en Seiya på veggen?

Fyll ut skjema under, så vil en forhandler ta kontakt med deg innen kort tid.

Gratis befaring

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.

Tilbehør

Smart Wifi

Wifi-styring fra Toshiba

Veil. pris 1 650,-

Ønsker du å styre varmepumpen din fra mobilen, velg Wifi-styring som tilbehør. Da kan du justere temperaturen opp eller ned når det måtte passe deg. Den trådløse styringen passer til våre nyeste varmepumper.

Lakkert hvit

Varmepumpetak i metall

Veil. pris 1 890,-

Får du ikke plassert varmepumpens utedel i ly for nedbør? Et varmepumpetak kan sikre både bedre driftsforhold og lengre levetid. Taket beskytter effektivt utedelen mot regn, snø og takras.

Impregnert tre

Varmepumpehus i impregnert tre

Veil. pris 2 840,-

Skjerm varmepumpens utedel mot sterk vind, løv og snø. Varmepumpehuset passer til alle Toshibas luft-luft utedeler og knytter utedelen diskre til fasaden.

Lakkert hvit

Varmepumpehus i metall

Veil. pris 3 490,-

Et varmepumpehus i metall er en lekker og praktisk beskyttelse. Når snø, løv og andre uønskede gjenstander holdes unna, får utedelen både bedre driftsforhold og lengre levetid.