Toshiba Mirai 13

Høy ytelse. Lav pris. Moderne design. Energiklasse A+ og årsvarmefaktor (SCOP) på 4. Mirai er den perfekte luft-luft-varmepumpen for deg som effektivt vil spare strøm – uten å betale for mye.

Varmeeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner
  • Montasje fra 5 000,-

    Standard montering

Datablad

Energietikett

Opplagt valg for den prisbevisste

Høy effekt møter lav pris.

En komfortabel innetemperatur uansett årstid behøver ikke være dyrt. For en rimelig pris gir Mirai deg en årsvarmefaktor (SCOP) på 4. Det vil si at du med denne varmepumpen, gjennom et helt år, får tilbake 4 ganger så mye energi i varme som du bruker i strøm. Mirai kommer i to versjoner, hvorav 13 er den minste.

Lurer du på hvilken størrelse du bør velge? Selv om det ikke finnes noen fasitsvar, er det noen ting du må ta med i betraktningen når du skal velge størrelse på varmepumpen: Bosted, areal som skal varmes opp, isolasjon og tilleggsfunksjoner er de viktigste. Har du en mindre bolig? Da kan Mirai 13 være riktig for deg.

Elegant aircondition

Behagelig for øyne – og ører.

Denne luft-luft-varmepumpen sparer deg ikke bare energi til en lav pris, den har også et moderne og stilfullt design. I tillegg har den et lydnivå ved stillemodus på kun 24 dB(A). Mirai kan, i likhet med andre Toshiba varmepumper, også brukes som aircondition.

Et multitalent

Én ekstra fjernkontroll. En rekke nyttige funksjoner.

Mirai er enkel å betjene, og den medfølgende fjernkontrollen gir deg full kontroll over eget inneklima. Skulle du ønske enda flere funksjoner, kan Mirai leveres med en ekstra fjernkontroll. Den gir deg blant annet mulighet til å stille inn uketimer (senk temperaturen når du sover eller ikke er hjemme!), favorittinnstillinger og vedlikeholdsvarme.

Segmentets sterking

Tåler lave temperaturer.

Mirai er spesielt godt egnet i boliger med lavt eller middels varmebehov. At den er rimelig i pris, stopper ikke Mirai fra å levere god ytelse. Når gradestokken viser -15 °C, avgir den 1800 W. Det er noe mindre enn den litt kraftigere Mirai 16, men høyt i segmentet.

Nøkkelfunksjoner

Alle Toshiba varmepumper har en rekke nøkkelfunksjoner. Mirai må kjøpes med oppgradert fjernkontroll for å få tilgang til alle funksjonene.

Uketimer

Hi-power

Automatisk oppstart

Timer

Kompakt størrelse

Bestill gratis befaring

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.

Tilbehør

App-styring

Fjernstyring av varmepumpen med AirPatrol

Veil. pris 2 390,-

Bruk mindre energi. Spar penger. Med AirPatrol kan du enkelt styre varmepumpen din over WiFi. Den brukervennlige iOS- og Android-appen passer til alle Toshibas luft-luft-varmepumper.

Lakkert hvit

Varmepumpetak i metall

Veil. pris 1 644,-

Får du ikke plassert varmepumpens utedel i ly for nedbør? Et varmepumpetak kan sikre både bedre driftsforhold og lengre levetid. Taket beskytter effektivt utedelen mot regn, snø og takras.

Kan males

Varmepumpehus i tre

Veil. pris 2 490,-

Beskytter du varmepumpens utedel mot snø, løv og andre uønskede gjenstander, får den både bedre driftsforhold og lengre levetid. Et varmepumpehus i tre er en effektiv og lekker investering.

Lakkert hvit

Varmepumpehus i metall

Veil. pris 3 190,-

Et varmepumpehus i metall er en lekker og praktisk beskyttelse for varmepumpens utedel. Når du holder snø, løv og andre uønskede gjenstander unna, får utedelen både bedre driftsforhold og lengre levetid.

Gode og varme alternativer

Lurer du på hvilken varmepumpe som er best for deg? Vi har mange gode alternativer i ulike størrelser. Når du velger varmepumpe bør bosted, areal som skal varmes opp, isolasjon og tilleggsfunksjoner være med i vurderingen. Alle våre forhandlere kan veilede deg i valg av varmepumpe.

Datablad

Utgått

Toshiba Mirai 16

Veil. pris 12 990,-

Varmeeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner

Høy ytelse i sitt segment. Lav pris. Moderne design. Energiklasse A+ og årsvarmefaktor (SCOP) på 4,2. Mirai er den perfekte luft-luft-varmepumpen for deg som effektivt vil spare strøm – uten å betale for mye.

Datablad

Bestselger

Toshiba Shorai 25

Veil. pris 14 990,-

Varmeeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner

Svært energieffektiv. Elegant design. Blant markedets minste. Energiklasse A++ og årsvarmefaktor (SCOP) på hele 4,6 – det er en grunn til at denne luft-luft-varmepumpen er vår bestselger.

Datablad

To innedeler

Toshiba Multisplitt Mirai

Veil. pris 25 990,-

Varmeeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner

Svært energieffektiv. Enkel å montere. Dekker store energibehov. Energiklasse A+ og årsvarmefaktor (SCOP) på hele 4,33 – denne varmepumpen er en multisplitt-bestselger med to eller flere separate innedeler som sikrer jevn fordeling av varmen.