Toshiba Daiseikai 8 Gulvmodell 25

Enkel å plassere. Svært stillegående. Energieffektiv. Denne luft-luft-varmepumpen egner seg for lav plassering på vegg, har energiklasse A+ og årsvarmefaktor (SCOP) på 4,4 – perfekt for deg som ønsker både høy ytelse og diskré plassering.

Varmeeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner
  • Veil. pris 22 990,-

    Uten montasje
  • Montasje fra 5 000,-

    Standard montering
  • Delbetale 1 211

    Per mnd. inkl. standard montasje, 24 mnd.

Datablad

Energietikett

Ypperlig strømsparer

Energieffektiv gulvmodell.

Med en årsvarmefaktor (SCOP) på 4,4 vil denne varmepumpen, gjennom et helt år, avgi 4,4 ganger så mye energi som den bruker. Det gir deg en komfortabel innetemperatur året rundt – samtidig som du sparer strømkostnader. Daiseikai 8 Gulvmodell kommer i to versjoner, hvorav 25 er den minste.

Ute av syne, ute av sinn

Smidig og diskré.

At varmepumpen kan plasseres lavt på veggen, gjør den svært enkel å plassere i en loftstue med lav takhøyde – eller kanskje under et vindu? Gulvmodellen har langt færre begrensninger, og er lettere å gjemme bort. Den er dessuten like behagelig for ørene som for øynene, og avgir så lite som 19 dB i stillemodus.

Designet for nordisk klima

Fabrikkgaranti ned til -25 °C.

Gulvmodellen Daiseikai 8 er ikke bare praktisk og effektiv, den er også del av vår Nordic Design-serie, som er spesialdesignet for det nordiske klimaet. Det kraftige, men stillegående maskineriet sørger for varme selv i svært kaldt klima – og har fabrikkgaranti helt ned til -25 °C. Når gradestokken viser -15 °C, avgir den 3500 W. Den litt større versjonen, Daiseikai 8 Gulvmodell 35, avgir til sammenligning 4000 W.

Brukervennlig og smart

Få full kontroll over inneklimaet.

Varmepumpens smarte og brukervennlige fjernkontroll gir deg en rekke intelligente funksjoner. Spar enda mer strøm med uketimeren, juster vedlikeholdsvarmen eller sørg for rask oppvarming med HI-POWER-funksjonen. Varmepumpens innedel har også et dimbart LED-display som er svært enkel i bruk.

Nøkkelfunksjoner

Alle Toshiba varmepumper har en rekke nøkkelfunksjoner

Kulderesistent til -25 °C

Nordisk modell

Vedlikeholdsvarme

Automatisk oppstart

Uketimer

Manuell avriming

Hi-power

Stillemodus

Timer

Bestill gratis befaring

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.

Datablad
Last ned

Brukermanual Toshiba Daiseikai 8 Gulvmodell

RAS-25UFV-ND / RAS-25S3AVP-ND
RAS-35UFV-ND / RAS-35S3AVP-ND

Last ned
Om installasjonen
Energietikett

Tilbehør

App-styring

Fjernstyring av varmepumpen med AirPatrol

Veil. pris 2 390,-

Bruk mindre energi. Spar penger. Med AirPatrol kan du enkelt styre varmepumpen din over WiFi. Den brukervennlige iOS- og Android-appen passer til alle Toshibas luft-luft-varmepumper.

App-styring

Fjernstyring av varmepumpen med Profort Alarm

Veil. pris 3 590,-

Med Profort Alarm slipper du å bekymre deg over hva som skjer i boligen når du ikke er der. Den kombinerte overvåknings- og styringsenheten gir deg oversikt over temperatur i huset og lar deg regulere varmepumpen fra din smarttelefon. Profort Alarm har også romføler som gir deg beskjed hvis noen er i huset.

Lakkert hvit

Varmepumpehus i metall

Veil. pris 3 190,-

Et varmepumpehus i metall er en lekker og praktisk beskyttelse for varmepumpens utedel. Når du holder snø, løv og andre uønskede gjenstander unna, får utedelen både bedre driftsforhold og lengre levetid.

Kan males

Varmepumpehus i tre

Veil. pris 2 490,-

Beskytter du varmepumpens utedel mot snø, løv og andre uønskede gjenstander, får den både bedre driftsforhold og lengre levetid. Et varmepumpehus i tre er en effektiv og lekker investering.

Gode og varme alternativer

Lurer du på hvilken varmepumpe som er best for deg? Vi har mange gode alternativer i ulike størrelser. Når du velger varmepumpe bør bosted, areal som skal varmes opp, isolasjon og tilleggsfunksjoner være med i vurderingen. Alle våre forhandlere kan veilede deg i valg av varmepumpe.

Datablad

Gulvmodell

Toshiba Daiseikai 8 Gulvmodell 35

Veil. pris 24 990,-

Varmeeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner

Enkel å plassere. Svært stillegående. Energieffektiv. Denne luft-luft-varmepumpen egner seg for lav plassering på vegg, har energiklasse A+ og årsvarmefaktor (SCOP) på 4,3 – perfekt for deg som ønsker både høy ytelse og diskré plassering.

Datablad

Bestselger

Toshiba Shorai 25

Veil. pris 14 990,-

Varmeeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner

Svært energieffektiv. Elegant design. Blant markedets minste. Energiklasse A++ og årsvarmefaktor (SCOP) på hele 4,6 – det er en grunn til at denne luft-luft-varmepumpen er vår bestselger.

Datablad

To innedeler

Toshiba Multisplitt Gulvmodell

Veil. pris 36 990,-

Varmeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner

Svært energieffektiv. Enkel å montere. Dekker store energibehov. Energiklasse A+ og årsvarmefaktor (SCOP) på hele 4,4 – en varmepumpe med multisplitt-løsning og to eller flere Gulvmodell-innedeler sikrer optimal fordeling av varmen.