Vil en billig varmepumpe egne seg for min bolig?

En faghandler vil kunne gi deg god og kompetent hjelp til å velge rett varmepumpe til din bolig.

Billig varmepumpe for mindre boliger og godt isolerte hus

En billig varmepumpe har ofte lavere avgitt varmeeffekt enn mer kostbare varmepumper. Billige varmepumper vil kunne egne seg i mindre boliger med lite varmebehov. En billig varmepumpe vil også kunne dekke varmebehovet i hus med svært god isolering.

Selv om man vil kunne spare mer strøm med en varmepumpe i det høyere prissegmentet, bør det gjøres en vurdering om den økte strømbesparelsen til en toppmodell veier opp for den økte prisen. I tillegg bør man vurdere hvilke tilleggsfunksjoner man ønsker, da varmepumper i det høyere prissegmentet gjerne har flere funksjoner som for eksempel avansert luftrensing.

Basert på kompetanse og lang erfaring gir våre autoriserte forhandlere gode råd om en billig varmepumpe passer best for din bolig.

Budsjettmodellen Toshiba Mirai

Høy energibesparelse og lav pris gjør Toshiba Mirai til et godt valg for den prisbevisste. Varmepumpen har en elegant design, er svært stillegående og kan leveres med en ekstra fjernkontroll som gir tilgang til flere nyttige funksjoner.

Mirai leveres i tre effektstørrelser og alle har energiklasse A+ med SCOP opp til 4,2. Det betyr at man gjennom et år med 16-modellen får tilbake fire ganger så mye varme som man tilfører i form av elektrisitet. Mirai kan, som alle andre Toshiba varmepumper, også brukes som aircondition. Mirai får du fra fra 14.990,- inkl. montasje.

Våre rimeligste varmepumper

Datablad

Budsjettmodell

Toshiba Mirai 13

Tilbudspris fra 9 990,-

Varmeeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner
Datablad

Budsjettmodell

Toshiba Mirai 16

Veil. pris 12 990,-

Varmeeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner
Datablad

To innedeler

Toshiba Multisplitt Mirai

Veil. pris 25 990,-

Varmeeffekt
Strømsparing
Stillegående
Funksjoner