Spare strøm varmepumpe

Spar strøm

En varmepumpe er en investering de fleste gjør for å spare strøm.

Hvor mye strøm kan du spare?

Det er normalt at 60-70 prosent av elektrisitetsforbruket går til oppvarming av boligen. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %, alt avhengig av hvor i landet du bor og hvilken varmepumpe du velger. En besparelse på 5 000-8 000 kroner i året er oppnåelig for veldig mange.


Daiseikai 9 tilfredsstiller kravene til høyeste energiklasse

Varmepumper blir nå energiklassifisert etter bestemte normer, akkurat som kjøleskap og andre hvitevarer. Daiseikai 9  oppnår A+++ som er den beste energiklassen et produkt kan få. Det betyr at dette er det beste valget du kan gjøre, hvis du er opptatt av å spare strøm og ha det godt og varmt gjennom hele vinteren.

 

Toshiba Daiseikai 9 er mesternes mester på strømsparing

Vi snakker om Toshibas toppmodell, optimalisert for nordiske forhold. Med SCOP på 5,3 går den rett i tet på årsvarmefaktor – evnen til å spare strøm gjennom hele fyringssesongen. SCOP på 5,3 betyr at varmepumpen gir 5,3 ganger så mye energi i form av varme, som den tilføres av energi i form av strøm. I tillegg er den spekket med intelligente løsninger og finesser som du kan benytte til å spare enda mer strøm gjennom smart bruk.

Se hvor mye du kan spare med en Toshiba varmepumpe:

Årsmiddeltemperatur

Hvor kaldt er det der du bor?

oC

Boligareal

Hvor stor er boligen din?

Liten Gjennomsnittlig Stor
m2

Strømforbruk

Årlig strømforbruk i dag.

kWh
Lavt Gjennomsnittlig Høyt
kWh
kWh
Kr 0 0 0 0,-
-2,0 7,6 4,71875 0,8 1,2 160 1 0,5 1,5 26000 100 0,85 1,15 8000
Få ekspertveiledning Toshiba varmepumper selges kun gjennom autoriserte forhandlere. La en erfaren ekspert finne ut hvilken varmepumpe du kan spare mest strøm med. Det er gratis og helt uforpliktende.