Miljøvennlig

Miljøvennlig

Med en luft-luft varmepumpe fra Toshiba utvinner du fornybar energi fra miljøet.

Valg av riktig oppvarming til din bolig kan være en investering for din personlige økonomi, men også for et mer miljøvennlig og bærekraftig samfunn.

Redusert energiforbruk tilsvarende fire bilers årlige CO2-utslipp

Energi finnes overalt – også i luften rundt oss. Gjennom å utnytte gratis, fornybar energi fra omgivelsene vil en luft-luft varmepumpe fra Toshiba være et miljøvennlig alternativ som bidrar til å redusere dine CO2-utslipp. Faktisk vil du med en Toshiba varmepumpe i gjennomsnitt redusere ditt energiforbruk tilsvarende fire bilers årlige CO2-utslipp.

Den raskest voksende miljøteknologien i verden

En Toshiba varmepumpe bruker mindre strøm enn for eksempel panelovner, og produserer over fire ganger så mye energi som den bruker selv i løpet av et helt år. Du sparer både strøm og er miljøvennlig på en gang. Denne kombinasjonen har gjort varmepumper til den raskest voksende miljøteknologien i verden og et fornuftig energitiltak for mange boliger. Tall fra NVE viser at varmepumper i 2015 bidro til å produsere omlag 15 TWh varme bare i Norge, hvorav over 8,5 TWh var gratisvarme hentet fra omgivelsene. Slike tall viser at varmepumper utgjør en betydelig innsats for miljøet.

Dersom tilført energi i tillegg kommer fra fornybare kilder vil en varmepumpe være en fullstendig fornybar varmeløsning.

En annen fordel er når huset står tomt og man enkelt kan regulere temperaturen og spare ytterligere energikostnader. Pumpen kan dessuten bedre husholdningens innemiljø med smarte filtreringsmekanismer som fjerner støv og pollen.

Sparekalkulatoren

Prøv vår sparekalkulator og se hvor mye du kan spare hvert år med en miljøvennlig Toshiba varmepumpe. 

Finn en forhandler med arbeidsområde nær deg >>