Behagelig inneklima

Behagelig inneklima

Jevn innetemperatur hele året og renere luft kan vi love deg hvis du kjøper en Toshiba varmepumpe.

Jevn innetemperatur hele året

Med en Toshiba varmepumpe kan du nyte jevn innetemperatur gjennom hele fyringssesongen. Automatikk sørger for å gi full varmeeffekt på de kaldeste dagene og tilsvarende lav effekt i de milde periodene vår og høst. Den avanserte effektreguleringen gir jevn drift, med færrest mulig stopp og start. Det betyr mindre slitasje og strømforbruk.  

 

Rent og sunt inneklima

Inneluft inneholder ofte store mengder partikler som støv, pollen og bakterier. Dette kan være usunt, spesielt for alle som plages av astma og allergi. Toshibas Daiseikai-varmepumper har et aktivt elektrostatisk plasmafilter for effektiv rensing av luften og som fjerner partikler som støv og pollen.

 

Bruk varmepumpen som aircondition 

På varme sommerdager kan alle Toshibas varmepumper brukes som aircondition. En Toshiba varmepumpe svaler inneluften på varme sommerdager og gir en komfortabel innetemperatur du faktisk kan unne deg.

 

Få ekspertveiledning

Vi har dyktige og erfarne autoriserte forhandlere over hele landet. Legg igjen navn og telefonnummer, så tar en av våre forhandlere kontakt for en uforpliktende prat.