Finn nærmeste forhandler
Det er 2 forhandlere med arbeidsområde i Svelvik

Forhandlere av varmepumper i Svelvik

Lurer du på hvilken av Toshibas luft-luft-varmepumpemodeller du skal velge? Eller hvor varmepumpen skal plasseres og monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Svelvik gi deg svar på – og hjelp med.

Våre forhandlere i Svelvik

Abicon Elektro AS

Kobbervikdalen 119
3036 DRAMMEN

Telefon:

32882550

Lassen A M AS

Gamle Grensegaten 3
3060 SVELVIK

Telefon:

48284000

Hvor mye strøm kan du spare med varmepumpe?

Lavere strømregning er en av fordelene med varmepumpe, og det er ikke uvanlig å spare 5 000–8 000 kroner i året. Strømforbruk og oppvarmingskostnader varierer fra hjem til hjem, men det typiske er at 60–70 prosent av strømforbruket går med til oppvarming. En forhandler i Svelvik vet hvordan de ulike faktorene spiller inn der du bor.

Varmepumpe på kalde dager

Når nettene blir lange og temperaturen på sitt laveste i Svelvik, er det godt å vite at luft-luft-varmepumpene fra Toshiba er skapt for det norske klimaet. Vår beste varmepumpe, Daiseikai 9, garanterer drift ned til -30 °C. Varmeeffekten og COP-en avtar noe ved lavere temperaturer – men uansett hvor kaldt det blir, avgir varmepumpen alltid mer varmeenergi enn den bruker i form av strøm.

Montering og service på varmepumper i Svelvik

Har du varmepumpe – eller vurderer du å skaffe deg en? Enten du trenger service eller vil ha gratis befaring og et uforpliktende tilbud, finnes det mange forhandlere i Svelvik som kan hjelpe deg. Her ser du en oversikt over dyktige og sertifiserte varmepumpeforhandlere som alle kjenner luft-luft-varmepumper fra Toshiba.