Finn nærmeste forhandler
Det er 7 forhandlere med arbeidsområde i Re

Våre varmepumpeforhandler i Re

Hvilken luft-luft-varmepumpe er den ideelle for din bolig? Det kan en av våre varmepumpeforhandlere i Re hjelpe deg med å finne ut av. De gir deg nemlig gode råd gratis, og du får også hjelp med å installere varmepumpen.

Våre forhandlere i Re

Scandic Markiser AS

Telefon:

04990

Varmefag Larvik

Telefon:

33130466

Terra Heating AS

Telefon:

90530371

VVS Rørlegger'n Tønsberg AS

Telefon:

33019440

Randeberg Varmepumpeservice & Montasje

Telefon:

91512181

Vestfold Varmepumpeservice AS

Telefon:

45640007

Strangko Tønsberg AS

Telefon:

33317654

Spar strøm med varmepumpe

Lavere strømregning er en av fordelene med varmepumpe, og det er ikke uvanlig å spare 5 000–8 000 kroner i året. Strømforbruk og oppvarmingskostnader varierer fra hjem til hjem, men det typiske er at 60–70 prosent av strømforbruket går med til oppvarming. En forhandler i Re vet hvordan de ulike faktorene spiller inn der du bor.

Varmepumper tilpasset det kalde klimaet

Når nettene blir lange og temperaturen på sitt laveste i Re, er det godt å vite at luft-luft-varmepumpene fra Toshiba er skapt for det norske klimaet. Vår beste varmepumpe, Daiseikai 9, garanterer drift ned til -30 °C. Varmeeffekten og COP-en avtar noe ved lavere temperaturer – men uansett hvor kaldt det blir, avgir varmepumpen alltid mer varmeenergi enn den bruker i form av strøm.

Hvordan får jeg installert varmepumpen?

Våre sertifiserte forhandlere i Re vil sørge for å gi deg gode råd, topp service og korrekt montering. Finn din forhandler i dag, slik at du får installert varmepumpen på riktig måte. EU krever at installatøren har riktig sertifisering for å montere varmepumpe. Og du? De tilbyr også gratis befaring og gir deg et uforpliktende tilbud.