Finn nærmeste forhandler
Det er 3 forhandlere med arbeidsområde i Sirdal

Erfarne varmepumpeforhandlere i Sirdal

Hvilken luft-luft-varmepumpe er den ideelle for din bolig? Det kan en av våre varmepumpeforhandlere i Sirdal hjelpe deg med å finne ut av. De gir deg nemlig gode råd gratis, og du får også hjelp med å installere varmepumpen.

Våre forhandlere i Sirdal

Maritim Norge AS

Solavn. 464
4354 Voll

Telefon:

41868000

Abelnes Marina Høvding AS

Abelnes 50
4400 Flekkefjord

Telefon:

90694493

Arnes Multi Service

Sykehusgaten 2
4400 FLEKKEFJORD

Telefon:

41274795

Hvor mye strøm kan du spare med varmepumpe?

Mange som har installert varmepumpe i Sirdal, har opplevd å få en betydelig lavere strømregning. I et vanlig hjem står nemlig oppvarming for hele 60–70 prosent av strømforbruket. Med varmepumpe kan du senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Dette kan fort utgjøre 5 000–8 000 kroner i året. Strømsparing er med andre ord et godt argument for å vurdere varmepumpe.

Varmepumper som tåler ned til -30 °C

Mange som bor der hvor det i perioder kan bli mange minusgrader, lurer på om varmepumpe vil være tilstrekkelig oppvarming på de kaldeste dagene. Svaret er ja, og med toppmodellen Daiseikai 9 har du garantert drift ned til 30 kuldegrader. For å finne ut hvilken modell som passer din bolig og varmebehovet i Sirdal, snakk med en av våre sertifiserte forhandlere.

Hvem kan installere varmepumpe i Sirdal?

Har du varmepumpe – eller vurderer du å skaffe deg en? Enten du trenger service eller vil ha gratis befaring og et uforpliktende tilbud, finnes det mange forhandlere i Sirdal som kan hjelpe deg. Her ser du en oversikt over dyktige og sertifiserte varmepumpeforhandlere som alle kjenner luft-luft-varmepumper fra Toshiba.