Finn nærmeste forhandler
Det er 4 forhandlere med arbeidsområde i Marnardal

Finn din varmepumpeforhandler i Marnardal

Hjelp til å montere din nye varmepumpe? Her finner du oversikt over erfarne forhandlere i Marnardal. Dette er forhandlere som har erfaring med Toshibas luft-luft-varmepumper, og som vet hvordan de skal installeres og monteres på riktig måte.

Våre forhandlere i Marnardal

Varmepumpe Sør AS

Buråsen 32
4636 Kristiansand S

Telefon:

40034444

Paul J Loland AS

Saltverket 20
4515 MANDAL

Telefon:

38263889

Pedersen Klimakomfort AS

Kløverveien 11
4645 NODELAND

Telefon:

90080805

Mandal VVS AS

Lindeveien 43
4515 MANDAL

Telefon:

90204035

Spar strøm med varmepumpe

Mange som har installert varmepumpe i Marnardal, har opplevd å få en betydelig lavere strømregning. I et vanlig hjem står nemlig oppvarming for hele 60–70 prosent av strømforbruket. Med varmepumpe kan du senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Dette kan fort utgjøre 5 000–8 000 kroner i året. Strømsparing er med andre ord et godt argument for å vurdere varmepumpe.

Varmepumper tilpasset det kalde klimaet

Mange som bor der hvor det i perioder kan bli mange minusgrader, lurer på om varmepumpe vil være tilstrekkelig oppvarming på de kaldeste dagene. Svaret er ja, og med toppmodellen Daiseikai 9 har du garantert drift ned til 30 kuldegrader. For å finne ut hvilken modell som passer din bolig og varmebehovet i Marnardal, snakk med en av våre sertifiserte forhandlere.

Sikre at varmepumpen blir riktig installert

Har du varmepumpe – eller vurderer du å skaffe deg en? Enten du trenger service eller vil ha gratis befaring og et uforpliktende tilbud, finnes det mange forhandlere i Marnardal som kan hjelpe deg. Her ser du en oversikt over dyktige og sertifiserte varmepumpeforhandlere som alle kjenner luft-luft-varmepumper fra Toshiba.