Finn nærmeste forhandler
Det er 7 forhandlere med arbeidsområde i Lyngdal

Våre varmepumpeforhandler i Lyngdal

Hvilken Toshiba-modell skal du velge? Hvor skal varmepumpen plasseres, og hvordan skal den monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Lyngdal gi deg svar på – og hjelp med. Skal du kjøpe luft-luft-varmepumpe fra Toshiba og lurer på neste steg, kan du trygt overlate det til en av de erfarne forhandlerne i Lyngdal.

Våre forhandlere i Lyngdal

Varmepumpe Sør AS

Telefon:

40034444

Varmepumpe Lyngdal AS

Telefon:

91796875

Paul J Loland AS

Telefon:

38263889

Lister Varmepumpeservice

Telefon:

99276502

Øystein Hagen Mek Verksted

Telefon:

46741964

Abelnes Marina Høvding AS

Telefon:

90694493

Mandal VVS AS

Telefon:

90204035

Varmepumpe gir lavere strømregning

Mange i Lyngdal ønsker å få installert varmepumpe for å spare strøm, og det er ofte en god idé. En stor andel av strømforbruket går med til oppvarming, og dette vil få betydelige kutt når en varmepumpe blir installert. Det er ikke uvanlig å kunne kutte strømregningen med 5 000–8 000 kroner i året.

Varmepumper tilpasset det kalde klimaet

Mange som bor steder hvor det kan bli ordentlig kaldt, lurer på om varmepumpene tåler mange minusgrader. Det gjør de, de er nemlig spesialutviklet for norsk klima og for å kunne gi optimal besparelse og god varme – også når minusgradene kryper helt ned til -30 °C. Usikker på hva vintrene i Lyngdal krever og hvilken varmepumpemodell du bør velge, er dette noe de lokale forhandlerne er eksperter på.

Montere varmepumpe? Velg en sertifisert forhandler

Du som skal installere en varmepumpe, må benytte en av de autoriserte forhandlerne i Lyngdal. Montering krever nemlig sertifisering. Snakk med dem enten du vil ha råd og tips, gratis befaring og uforpliktende tilbud – eller er klar for å bestille installasjon.