Finn nærmeste forhandler
Det er 4 forhandlere med arbeidsområde i Lindesnes

Våre varmepumpeforhandler i Lindesnes

Hvilken luft-luft-varmepumpe er den ideelle for din bolig? Det kan en av våre varmepumpeforhandlere i Lindesnes hjelpe deg med å finne ut av. De gir deg nemlig gode råd gratis, og du får også hjelp med å installere varmepumpen.

Våre forhandlere i Lindesnes

Varmepumpe Lyngdal AS

Å gate 4 B
4580 LYNGDAL

Telefon:

91796875

Paul J Loland AS

Saltverket 20
4515 MANDAL

Telefon:

38263889

Øystein Hagen Mek Verksted

Hagen 15
4580 LYNGDAL

Telefon:

46741964

Mandal VVS AS

Lindeveien 43
4515 MANDAL

Telefon:

90204035

Varmepumpe gir lavere strømregning

Mange i Lindesnes ønsker å få installert varmepumpe for å spare strøm, og det er ofte en god idé. En stor andel av strømforbruket går med til oppvarming, og dette vil få betydelige kutt når en varmepumpe blir installert. Det er ikke uvanlig å kunne kutte strømregningen med 5 000–8 000 kroner i året.

Pålitelig varmekilde på kalde dager i Lindesnes

Mange som bor der hvor det i perioder kan bli mange minusgrader, lurer på om varmepumpe vil være tilstrekkelig oppvarming på de kaldeste dagene. Svaret er ja, og med toppmodellen Daiseikai 9 har du garantert drift ned til 30 kuldegrader. For å finne ut hvilken modell som passer din bolig og varmebehovet i Lindesnes, snakk med en av våre sertifiserte forhandlere.

Montere varmepumpe? Velg en sertifisert forhandler

For å få montert en varmepumpe må du få hjelp av en autorisert forhandler med sertifisering. Dem finnes det flere av i Lindesnes. De hjelper deg med å finne rett varmepumpemodell, gir deg gode råd og service – og uforpliktende befaring og tilbud på installasjon.