Finn nærmeste forhandler
Det er 6 forhandlere med arbeidsområde i Audnedal

Her får du hjelp med varmepumpe i Audnedal

Skal du installere Toshiba luft-luft varmepumpe? Våre forhandlere i Audnedal kan hjelpe deg med å finne ut hvilken modell som passer best, hvordan den bør plasseres i boligen din – og ikke minst, bistå med å installere den.

Våre forhandlere i Audnedal

Olto Varmepumpeservice AS

Telefon:

90154533

Paul J Loland AS

Telefon:

38263889

Varmepumpe Lyngdal AS

Telefon:

91796875

Øystein Hagen Mek Verksted

Telefon:

46741964

Pedersen Klimakomfort AS

Telefon:

90080805

Mandal VVS AS

Telefon:

90204035

Varmepumpe gir lavere strømregning

Lavere strømregning er en av fordelene med varmepumpe, og det er ikke uvanlig å spare 5 000–8 000 kroner i året. Strømforbruk og oppvarmingskostnader varierer fra hjem til hjem, men det typiske er at 60–70 prosent av strømforbruket går med til oppvarming. En forhandler i Audnedal vet hvordan de ulike faktorene spiller inn der du bor.

Kuldegrader og varmepumper

Mange som bor der hvor det i perioder kan bli mange minusgrader, lurer på om varmepumpe vil være tilstrekkelig oppvarming på de kaldeste dagene. Svaret er ja, og med toppmodellen Daiseikai 9 har du garantert drift ned til 30 kuldegrader. For å finne ut hvilken modell som passer din bolig og varmebehovet i Audnedal, snakk med en av våre sertifiserte forhandlere.

Montering og service på varmepumper i Audnedal

Du som skal installere en varmepumpe, må benytte en av de autoriserte forhandlerne i Audnedal. Montering krever nemlig sertifisering. Snakk med dem enten du vil ha råd og tips, gratis befaring og uforpliktende tilbud – eller er klar for å bestille installasjon.