Finn nærmeste forhandler
Det er 2 forhandlere med arbeidsområde i Verran

Forhandlere av varmepumper i Verran

Hvilken Toshiba-modell skal du velge? Hvor skal varmepumpen plasseres, og hvordan skal den monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Verran gi deg svar på – og hjelp med. Skal du kjøpe luft-luft-varmepumpe fra Toshiba og lurer på neste steg, kan du trygt overlate det til en av de erfarne forhandlerne i Verran.

Våre forhandlere i Verran

ABD Rørservice AS

Rådhusveien 11
7100 RISSA

Telefon:

73851200

Midt-Norsk VVS AS

Sundøya 2
7670 INDERØY

Telefon:

74154889

For deg som vil spare penger på strøm

Lavere strømregning er en av fordelene med varmepumpe, og det er ikke uvanlig å spare 5 000–8 000 kroner i året. Strømforbruk og oppvarmingskostnader varierer fra hjem til hjem, men det typiske er at 60–70 prosent av strømforbruket går med til oppvarming. En forhandler i Verran vet hvordan de ulike faktorene spiller inn der du bor.

Pålitelig varmekilde på kalde dager i Verran

Når det blir ordentlig kaldt, er det greit å vite at varmepumpene vi selger i Norge er spesialutviklet for å tåle det kalde klimaet her. For eksempel garanterer toppmodellen Daiseikai 9 drift helt ned til -30 °C! Hvilke behov du som bor i Verran har, vil våre lokale forhandlere hjelpe deg med å finne ut av.

Hvem kan installere varmepumpe i Verran?

Våre sertifiserte forhandlere i Verran vil sørge for å gi deg gode råd, topp service og korrekt montering. Finn din forhandler i dag, slik at du får installert varmepumpen på riktig måte. EU krever at installatøren har riktig sertifisering for å montere varmepumpe. Og du? De tilbyr også gratis befaring og gir deg et uforpliktende tilbud.