Finn nærmeste forhandler
Det er 1 forhandlere med arbeidsområde i Snillfjord

Her får du hjelp med varmepumpe i Snillfjord

Hjelp til å montere din nye varmepumpe? Her finner du oversikt over erfarne forhandlere i Snillfjord. Dette er forhandlere som har erfaring med Toshibas luft-luft-varmepumper, og som vet hvordan de skal installeres og monteres på riktig måte.

Våre forhandlere i Snillfjord

Belsvik Elektro AS

Prinsens gate 7
7200 KYRKSÆTERØRA

Telefon:

72454050

Spar strøm med varmepumpe

Mange som har installert varmepumpe i Snillfjord, har opplevd å få en betydelig lavere strømregning. I et vanlig hjem står nemlig oppvarming for hele 60–70 prosent av strømforbruket. Med varmepumpe kan du senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Dette kan fort utgjøre 5 000–8 000 kroner i året. Strømsparing er med andre ord et godt argument for å vurdere varmepumpe.

Varmepumper som tåler ned til -30 °C

Mange som bor steder hvor det kan bli ordentlig kaldt, lurer på om varmepumpene tåler mange minusgrader. Det gjør de, de er nemlig spesialutviklet for norsk klima og for å kunne gi optimal besparelse og god varme – også når minusgradene kryper helt ned til -30 °C. Usikker på hva vintrene i Snillfjord krever og hvilken varmepumpemodell du bør velge, er dette noe de lokale forhandlerne er eksperter på.

Montere varmepumpe? Velg en sertifisert forhandler

For å få montert en varmepumpe må du få hjelp av en autorisert forhandler med sertifisering. Dem finnes det flere av i Snillfjord. De hjelper deg med å finne rett varmepumpemodell, gir deg gode råd og service – og uforpliktende befaring og tilbud på installasjon.