Finn nærmeste forhandler
Vi fant ingen forhandlere som matcher ditt søk.

Erfarne varmepumpeforhandlere i Nærøy

Hvilken Toshiba-modell skal du velge? Hvor skal varmepumpen plasseres, og hvordan skal den monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Nærøy gi deg svar på – og hjelp med. Skal du kjøpe luft-luft-varmepumpe fra Toshiba og lurer på neste steg, kan du trygt overlate det til en av de erfarne forhandlerne i Nærøy.

Hvor mye strøm kan du spare med varmepumpe?

Strømsparing er en vanlig grunn til at folk i Nærøy ønsker å få installert varmepumpe. I et typisk hjem går hele 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %. Mange får da redusert strømregningen sin med 5 000–8 000 kroner i året.

Kuldegrader og varmepumper

Når det blir ordentlig kaldt, er det greit å vite at varmepumpene vi selger i Norge er spesialutviklet for å tåle det kalde klimaet her. For eksempel garanterer toppmodellen Daiseikai 9 drift helt ned til -30 °C! Hvilke behov du som bor i Nærøy har, vil våre lokale forhandlere hjelpe deg med å finne ut av.

Montering og service på varmepumper i Nærøy

Du som skal installere en varmepumpe, må benytte en av de autoriserte forhandlerne i Nærøy. Montering krever nemlig sertifisering. Snakk med dem enten du vil ha råd og tips, gratis befaring og uforpliktende tilbud – eller er klar for å bestille installasjon.