Finn nærmeste forhandler
Det er 1 forhandlere med arbeidsområde i Midtre Gauldal

Finn din varmepumpeforhandler i Midtre Gauldal

Lurer du på hvilken av Toshibas luft-luft-varmepumpemodeller du skal velge? Eller hvor varmepumpen skal plasseres og monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Midtre Gauldal gi deg svar på – og hjelp med.

Våre forhandlere i Midtre Gauldal

Harald Larsen Rørlegger AS

Svartøya 10
7290 STØREN

Telefon:

72431615

Varmepumpe gir lavere strømregning

Lavere strømregning er en av fordelene med varmepumpe, og det er ikke uvanlig å spare 5 000–8 000 kroner i året. Strømforbruk og oppvarmingskostnader varierer fra hjem til hjem, men det typiske er at 60–70 prosent av strømforbruket går med til oppvarming. En forhandler i Midtre Gauldal vet hvordan de ulike faktorene spiller inn der du bor.

Varmepumper som tåler ned til -30 °C

Toshibas varmepumper vil sikre varme hjem, selv med det ekstra kalde klimaet vi har enkelte steder i Norge. Hvilken modell som passer best for ditt hjem, avhenger av flere faktorer – som hvor i landet du bor og hvor kaldt det kan bli. En forhandler i Midtre Gauldal kjenner de lokale vintrene og vil kunne gi deg gode anbefalinger.

Montering og service på varmepumper i Midtre Gauldal

For å få montert en varmepumpe må du få hjelp av en autorisert forhandler med sertifisering. Dem finnes det flere av i Midtre Gauldal. De hjelper deg med å finne rett varmepumpemodell, gir deg gode råd og service – og uforpliktende befaring og tilbud på installasjon.