Finn nærmeste forhandler
Det er 3 forhandlere med arbeidsområde i Klæbu

Finn din varmepumpeforhandler i Klæbu

Hjelp til å montere din nye varmepumpe? Her finner du oversikt over erfarne forhandlere i Klæbu. Dette er forhandlere som har erfaring med Toshibas luft-luft-varmepumper, og som vet hvordan de skal installeres og monteres på riktig måte.

Våre forhandlere i Klæbu

Klimapro AS

Kong Inges gate 9 A
7052 TRONDHEIM

Telefon:

92400209

Aalmo AS Ekeltriker

Hoeggveien 66
7036 TRONDHEIM

Telefon:

73800170

GlobalTek Norge AS

Melhusvegen 332
7224 MELHUS

Telefon:

72846317

Spar strøm med varmepumpe

I et typisk hjem går 60–70 prosent av strømforbruket med til oppvarming. En luft-luft varmepumpe kan senke dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %, noe som utgjør mange tusen kroner i året. Hvor mye du kan spare på en bolig i Klæbu, avhenger av flere faktorer, som størrelsen og isoleringen.

Varmepumper som tåler ned til -30 °C

Toshibas varmepumper vil sikre varme hjem, selv med det ekstra kalde klimaet vi har enkelte steder i Norge. Hvilken modell som passer best for ditt hjem, avhenger av flere faktorer – som hvor i landet du bor og hvor kaldt det kan bli. En forhandler i Klæbu kjenner de lokale vintrene og vil kunne gi deg gode anbefalinger.

Montering og service på varmepumper i Klæbu

Har du varmepumpe – eller vurderer du å skaffe deg en? Enten du trenger service eller vil ha gratis befaring og et uforpliktende tilbud, finnes det mange forhandlere i Klæbu som kan hjelpe deg. Her ser du en oversikt over dyktige og sertifiserte varmepumpeforhandlere som alle kjenner luft-luft-varmepumper fra Toshiba.