Finn nærmeste forhandler
Det er 1 forhandlere med arbeidsområde i Indre Fosen

Her får du hjelp med varmepumpe i Indre Fosen

Lurer du på hvilken av Toshibas luft-luft-varmepumpemodeller du skal velge? Eller hvor varmepumpen skal plasseres og monteres? Disse, og mange flere spørsmål, kan våre varmepumpeforhandlere i Indre Fosen gi deg svar på – og hjelp med.

Våre forhandlere i Indre Fosen

ABD Rørservice AS

Rådhusveien 11
7100 RISSA

Telefon:

73851200

Hvor mye strøm kan du spare med varmepumpe?

Mange i Indre Fosen ønsker å få installert varmepumpe for å spare strøm, og det er ofte en god idé. En stor andel av strømforbruket går med til oppvarming, og dette vil få betydelige kutt når en varmepumpe blir installert. Det er ikke uvanlig å kunne kutte strømregningen med 5 000–8 000 kroner i året.

Varmepumper som tåler ned til -30 °C

Mange som bor der hvor det i perioder kan bli mange minusgrader, lurer på om varmepumpe vil være tilstrekkelig oppvarming på de kaldeste dagene. Svaret er ja, og med toppmodellen Daiseikai 9 har du garantert drift ned til 30 kuldegrader. For å finne ut hvilken modell som passer din bolig og varmebehovet i Indre Fosen, snakk med en av våre sertifiserte forhandlere.

Hvem kan installere varmepumpe i Indre Fosen?

For å få montert en varmepumpe må du få hjelp av en autorisert forhandler med sertifisering. Dem finnes det flere av i Indre Fosen. De hjelper deg med å finne rett varmepumpemodell, gir deg gode råd og service – og uforpliktende befaring og tilbud på installasjon.